Υπηρεσίες

Η  τεχνική εταιρία NRGROUP είναι μια σύγχρονη δυναμική εταιρία  που έχει στο δυναμικό της ειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνει την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής σας με  ολοκληρωμένες λύσεις:

1.Υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις

2.Θέρμανσης

3.Εγκαταστάσεις Φυσικού αερίου

4.Ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων

5.Τοποθέτηση και συντήρηση Ηλιακών

6.Εγκαταστάσεις Πυρόσβεσης

ενώ με συνεργαζόμενα συνεργεία από άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει με υπευθυνότητα εργασίες  κατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων, όπως:

1.Ηλεκτρολογικές εργασίες

2.Κλιματισμό

3.Γύψινες κατασκευές

4.Ελαιοχρωματισμούς (εσωτερικούς -εξωτερικούς)

5.Ξυλουργικές εργασίες

6.Εργασίες μόνωσης

και καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται ώστε να παρουσιαστεί ένα καλαίσθητο επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Αντιπροσωπεύοντας τους πιο επώνυμους οίκους μηχανημάτων και με τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα υλικά, διαμορφώνει τις προτάσεις της έτσι ώστε να δίνει ποιοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και την προσωπικότητα των πελατών της καθώς επίσης και την ανταγωνιστικότερη οικονομική πρόταση της αγοράς.

Τέλος πρωτοπόρα στη χρησιμοποίηση ήπιων μορφών ενέργειας προσπαθεί να προτείνει οικονομικές λύσεις μα ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον προασπίζοντας έτσι τις διεθνείς τάσεις οικολογικής συνείδησης.

Tέλος αναλαμβάνουμε με ολοκληρωμένα πακέτα την διαχείριση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων ( ξενοδοχεία-κλινικές-πολυκατοικίες κ.τ.λ.)

Συνήθως απαντάμε εντός 24Ωρών εκτός Σαββατοκύριακού. Όλα τα email που λαμβάνουμε παραμένουν εμπιστευτικά.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία:)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty